Cykelfællesskabet Fruehøjgaard

Herning Cykler har indgået samarbejde med Boligselskabet Fruehøjgaard om et nyt cykelprojekt. Formålet er at vi skal have flere til at se fordelene ved at cykle. Projektet fokuserer på glæden ved at cykle, den frihed og de muligheder det giver, og ikke mindst det fællesskab der opstår når vi cykler.

I projektet deltager 2 medarbejder fra Herning Cykler, 2 medarbejder fra administrationen ved Boligselskabet Fruehøjgaard, samt en gruppe beboere fra Brændgårdparken og Fruehøj. Beboerne er den bærende drivkraft i projektgruppen. Nogle er med fordi de cykler meget og andre fordi de bare gerne vil bakke op om aktiviteterne og fællesskabet.

Navnekonkurrence

Som noget af det første blev det besluttet at lave en konkurrence, så vi kunne få et rigtig godt navn til vores projekt. Vi fik nogle rigtig gode bud på et navn, og efter endt afstemning blev navnet "Cykelfælleskabet Fruehøjgaard" valgt. Mona Olsvig blev den heldige vindere af en Herning Cykler rygsæk med et lækkert og praktisk cykelrelateret indhold. Rygsæk og indhold havde en samlet værdi på 400 kr. og var indkøbet af Herning Cykler og Boligselskabet Fruehøjgaard.

Hvad kommer der ellers til at ske?

Lige nu arbejder vi på højtryk på, at lave en program der strækker sig fra nu og frem til juni 2019. Her på siden vil du løbende kunne følge med i aktiviteterne.

Kontaktinfo

Rasmus Bartholdy Jensen
Tlf.: 96288340
Send e-mail til vtbrj@herning.dk

Hanne Thomsen-Mühlbrand
Tlf.: 96288329
Send e-mail til vtbht@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.