Herning Cykler til månen t/r

Skal du være med til at cykle til månen? Hent app´en og hop op på cyklen. Formålet er at forbedre forholdene for cyklister i Herning Kommune.

Kan Herning cykle til månen? Det skal cirka 1.000 borgere i Herning forsøge at svare på ved at cykle med en app til deres mobiltelefon. Kommunen har et mål om at nå en tur til månen og tilbage igen inden for det næste år.

 

Du kan sammen med resten af Herning Kommune være med til at nå månen. Det eneste, det kræver, er en cykel og en smartphone. På din smartphone downloader du app´en "Herning Cykler", hvor dine cykelture bliver registreret på vejen mod månen. Du bliver registreret i en database, hvor du kan følge din egen individuelle cykling med bl.a. længden på dine ture og din gennemsnitshastighed. Der vil løbende være konkurrencer for alle deltagere.

 

De mest populære cykelruter og destinationer bliver samlet her på hjemmesiden, så du kan se, hvor folk cykler på deres vej mod månen. Samtidig er det muligt at følge med i, hvor langt vi er kommet mod månen, og hvor langt vi har igen.

Giv et praj

Opdager du et problem på gader, veje, cykelstier, fortove eller i parker, så giv os et praj.

Billedet viser et hul i asfalten på en vej.Giv et praj