Vinderklassen 2012

5. B fra Herningsholmskolen var klassen med flest cykel- og hjelmdage i kampagnens to uger og blev dermed vindere af den kommunal-lokale ABC-konkurrence. Gevinsten var en MTB cykeltur i Sørvad Plantage onsdag 24.oktober 2012.

Cykelhandleren i Sørvad stillede med 30 splinternye mountainbikes og en midlertidig etableret MTB-bane i plantagen.

De 26 elever og deres dansk- og matematiklærere blev hentet i bus på skolen kl. 8.00 og kørt til Sørvad, hvor de blev budt velkommen i Fiskerhuset med grovboller og varm kakao.

Derefter gik det i samlet flok op til cykelhandleren, hvor elever, lærere og repræsentanter fra Herning Cykler alle fik en cykel, som blev tilpasset den enkelte.

Bremser, gear og saddelhøjder blev teste på vej op til plantagen, hvor den midlertidige etablerede moutainbikebane skulle prøves af.

Efter et par ture eller tre rundt på banen, blev alle kaldt sammen og et lille posteløb med fire hold-/samarbejdsposter blev gennemført, mens frokosten, som bestod af krondyrpølser fra Jyndevad Dyrehave og fladbrød på grill, blev tilberedt.

Efter frokost var der lige tid til et par ture mere på den ca. 4 km lange MTB-bane, før turen sluttede kl. 13.30 ved cykelhandleren som stod klar med en gave til hver af børnene.